Onrustig begin van de ochtendspits in Noord Holland


22 december 2015, 06:42

Dinsdagochtend vroeg werd op de A10 in Amsterdam Noord bij de afrit Kadoelen een persoon aangereden. Bij de aanrijding is de voetganger te komen overlijden, hoe de persoon op de rijbaan kwam is onbekend.

De buitenring van de A10-Noord is afgesloten voor het verkeer tussen Amsterdam-Noord en Kadoelen. Verkeer richting Zaandam moet omrijden via de A10-Zuid en de A10-West door de Coentunnel.

Hoe lang de afsluiting van de A10-Noord richting Zaandam (buitenring) nog gaat duren is op dit moment (nog) niet bekend.

In de Zeeburgertunnel heeft een berger die op dat moment een harmonicabus sleepte de wand van de tunnelbuis geraakt. Deze voertuigencombinatie was ook opweg op de buitenring van de A10 richting Zaandam. Verkeer kan dus ook ter hoogte van de Zeeburgertunnel in de file komen hierdoor. Eens
temeer reden om als je richting Zaandam rijdt dit te doen via de A10-Zuid en de A10-West door de Coentunnel.

Op de N506 gebeurde vanochtend al een aanrijding met meerdere voertuigen waarbij ook gewonden zijn gevallen. Door de aanrijding is de N506 Hoorn - Bovenkarspel in beide richtingen dicht tussen Hoorn en de weg naar Hem. Onbekend is hoe lang de afhandeling van de aanrijding gaat duren.

Update 07:01 uur

#A10 li vanaf S116 geheel ??? ivm zwaar ongeval. @vid voor evt omleidingen. pic.twitter.com/l0r7I5IsIQ

* Team Hoofdwegen (@POL_Hoofdwegen) December 22, 2015

Foto: (c) Politie Hoofdwegen