Cruyff Court medewerker gezocht!


Per direct zoeken wij naar een nieuwe Cruyff Courtmedewerker die het Community Program voor de gemeente Papendrecht kan uitvoeren.
Als Cruyff Coach werk je in een interessante en leerzame werkomgeving en met verschillende partijen en doelgroepen. Ben jij de Cruyff Coach die wij zoeken?
Kijk dan voor meer informatie op www.papendrecht.nl/sportstimulering.

Cruyff Court

Het Cruyff Court is een moderne invulling van het aloude trapveldje dat door de jaren heen vaak is opgeofferd voor verstedelijking en uitbreiding. Het heeft verschillende functies, zo is het een ontmoetingsplek waar kinderen samenkomen en thema's als ontwikkeling en respect centraal staan.
Het is tevens de plek waar sport- en beweegactiviteiten plaatsvinden zoals een G-toernooi, wijktoernooi en 60+ activiteiten.

Vaardigheden

o Opleiding: CIOS (niveau 3 of 4), ALO of jongerenwerker met affiniteit met sport
o Bereid opleiding Community Program te volgen
o Sterke organisatorische en planmatige eigenschappen
o Communicatief zeer vaardig
o Kennis en ervaring met social media
o Betrokken, enthousiast en sociaal

Vergoeding

Voordat je begint, volg je de vierdaagse Community Program opleiding bij Cruyff Foundation.De overeenkomst met de gemeente Papendrecht wordt aangegaan op freelance basis. Vergoeding bedraagt EUR 10,- per uur. Reiskostenvergoeding op basis van EUR 0,19 per kilometer. Telefoonkosten na overleg
specificatie telefoonrekening.

Meer informatie en/of reageren op deze vacature: Gemeente Papendrecht, afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, mevrouw Heidy van Dam, tel: 078 770 6294 (di/woe/do), e-mail h.vdam@papendrecht.nl.