Dienstregeling Taxbus tijdens de jaarwisseling


Dienstregeling Taxbus tijdens de jaarwisseling

Publicatie 22 december 2015

Tijdens de jaarwisseling is de dienstverlening van Taxbus aangepast. Op oudejaarsavond stopt Taxbus eerder en in de nieuwjaarsnacht worden alleen rolstoelgebonden klanten vervoerd. Reizigers wordt geadviseerd de ritten voor de feestdagen op tijd aan te melden.

Dienstverlening jaarwisseling

Net zoals in het openbaar vervoer stopt het Taxbusvervoer op oudejaarsavond eerder dan normaal. De laatste Taxbusritten op 31 december starten om 22.15 uur. Voor rolstoelgebonden klanten wordt een uitzondering gemaakt. Zij kunnen op verzoek ook tijdens de nieuwjaarsnacht door Taxbus worden
vervoerd, omdat zij niet altijd andere mogelijkheden hebben om het vervoer te regelen. Voor rolstoelritten tijdens de nieuwjaarsnacht gelden de volgende voorwaarden:

* De rit kan geboekt worden tot en met maandag 28 december 16.00 uur via de reserveringslijn van Taxbus: 0800 023 47 95.
* De ophaaltijden liggen tussen 0.30 uur en 1.30 uur. Vanwege de beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat klanten niet helemaal op het gewenste tijdstip worden vervoerd.
* In de nieuwjaarsnacht kan per pashouder maximaal een (sociaal of medisch) begeleider meereizen.

Meer informatie

Meer informatie leest u op de website van Taxbus. Daar vindt u ook de tarieven voor 2016.