Meest bijzondere sporter en sportvrijwilliger van 2015?


22-12-2015
" " Klik om te vergroten

Op woensdag 17 februari 2016 tijdens de RadeRaad willen wij sporters en vrijwilligers van sportverenigingen uit onze gemeente in het zonnetje zetten.

We willen aandacht besteden aan bijzondere sportprestaties die sportieve Bilkerts in 2015 hebben geleverd. En natuurlijk aan de inzet van vrijwilligers binnen de sportverenigingen. U kunt daarvoor nomineren uw nominatie doorgeven!

Nog specialer

Het begrip `bijzonder' wordt niet langer alleen gekoppeld aan een kampioenschap of een eerste prijs. De omstandigheden waarin, of de manier waarop de prestatie geleverd is, kan het ook bijzonder maken. Min of meer hetzelfde geldt voor de vrijwilligers binnen de sportverenigingen. Een
sportvereniging kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Maar er is binnen de verenigingen vast een vrijwilliger actief die nog `specialer' is dan al die andere!

Voor 15 januari!

Is er binnen uw vereniging een team, een individuele sporter of een vrijwilliger die in 2015 een bijzondere prestatie heeft geleverd, geef dit dan met een korte onderbouwing (een paar zinnen is voldoende) zo spoedig mogelijk door aan Paul van der Weg, van de gemeente het Bildt. Zijn
emailadres is p.vanderweg@hetbildt.nl

Zorg er wel voor dat uw aanmelding uiterlijk 15 januari 2016 bij ons binnen is!

Alle aanmeldingen worden vervolgens door het college van burgemeester en wethouders beoordeeld.

Wij zien uw aanmeldingen graag tegemoet en hopen u te kunnen begroeten op 17 februari 2016.