Getuigen gezocht van zware mishandeling


Getuigen gezocht van zware mishandeling

Laatste update:
22-12-2015 | 14:34

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Kaatsheuvel - De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling. Een 60-jarige man werd donderdag 17 december 2015 in zijn woonplaats in elkaar geslagen. De twee nog onbekende daders gebruikten vermoedelijk slagwapens bij het geweld.

Het slachtoffer wilde rond 06.55 uur in zijn auto stappen aan de Buitenvaert toen de twee daders kwamen aangerend. Om herkenning te voorkomen hadden ze hun gezichten bedekt. De geweldplegers sloegen het slachtoffer met stokken of knuppels in elkaar en lieten hem daarna gewond achter. Ze gingen
er hardlopend vandoor richting de Roestenbergstraat. De 60-jarige aangever ging per ambulance naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Hij had o.a. een flinke hoofdwond en verwondingen aan zijn armen en benen. De man maakt het naar omstandigheden redelijk.



De politie nam een aangifte op en stelde een buurtonderzoek in. Ondertussen is duidelijk dat de twee daders verderop in een vluchtauto zijn gestapt. Het gaat daarbij om een witte combo (mogelijk een VW Caddy). De politie onderzoekt de zaak en hoopt helderheid in de zaak te krijgen. Bent u
getuige geweest van het geweld of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.