Kerstboomversnippering


dinsdag, 22 december 2015 Woensdag 6 januari

Het inzamelen en versnipperen van de kerstbomen gebeurt op woensdagmiddag 6 januari 2016. De medewerkers van de gemeentelijke buitendienst geven kinderen voor elke ingeleverde boom vijftig eurocent.

De versnipperaars staan woensdag 6 januari op de volgende plaatsen:

* 13.00 - 14.00 uur: naast de openbare bibliotheek (Dokter Brugmanstraat)
* 13.00 - 13.45 uur: nabij Deen supermarkt (A. van Renesseplein)
* 14.15 - 15.30 uur: nabij Jumbo supermarkt (Melis Stokelaan)
* 14.30 - 15.45 uur: nabij Siro-Marskramer (Middelweg)
* 14.00 - 15.30 uur: nabij basisschool Kornak (Benningskamplaan)

Kerstbomen mogen - goed kleingemaakt - ook in de bruine rolcontainer voor het gft-afval. Ze mogen beslist niet klemzitten en het deksel moet dicht kunnen. De gemeente laat bomen versnipperen in plaats van verbranden, omdat dit beter is voor het milieu.

Kerstbomen kunnen ook ingeleverd worden op het afvalbrengstation op de Molenwerf 27. Hier wordt echter geen geld voor bomen neergeteld. Wie vijftig of meer bomen tegelijk aanbiedt, kan ze ook laten ophalen door de buitendienst. Dat kan via het meldingenformulier op deze website.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------