Roxeanne Hazes beleeft angstaanjagende anti-kerstnacht

dinsdag 22 december 2015 09:52 Binnenland

Dit is een origineel bericht van The Amsterdam Dungeon

Zangeres Roxeanne Hazes beleefde vannacht een spannende nacht in The Amsterdam Dungeon. Samen met haar twaalf beste vrienden, vriendinnen en enkele fans bracht zij de langste nacht van het jaar door op de griezeligste plek van Amsterdam.

Roxeanne Hazes: "Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n spannende en angstaanjagende nacht gehad. Overnachten in The Amsterdam Dungeon kost je je nachtrust, maar je verlaat The Dungeon met een te gekke ervaring rijker. Ik had het niet willen missen!"

De nacht stond bol van schrikmomenten, duistere verhalen en angstige taferelen die in schril contrast staan met gezellige kerstmomenten. De logeerpartij in The Amsterdam Dungeon is uniek te noemen. Slechts een keer eerder werden de kerkers geopend voor een 'sleep-over'. Annemiek Dolfin, Head of Marketing van The Amsterdam Dungeon: "Voor zowel Roxeanne en haar vrienden als The Amsterdam Dungeon was dit een bijzondere ervaring. We kunnen spreken van een zeer geslaagde nacht."

The Amsterdam Dungeon is een 'must-see' attractie in Amsterdam, en gaat over Amsterdam's donkere geschiedenis. De tour wordt lopend, door kerkers, afgelegd en vertrekt elke tien `a vijftien minuten. The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor, scripts, een unieke, spannende 'walkthrough' show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen.

*

*

*

*