Adfontes Software en 360Performance gaan samenwerken

dinsdag 22 december 2015 16:44

Dit is een origineel bericht van Adfontes Software B.V.

ICT bedrijf Adfontes Software is een samenwerking aangegaan met 360Performance - Applicatie Performance Monitoring. Met het partnership biedt Adfontes Software bedrijven en organisaties performance regie en betere ondersteuning bij de implementatie van performance management software binnen de organisatie. Hiermee spelen beide partijen in op de groeiende vraag naar geintegreerde IT software en intelligente strategische consultancy diensten.

"Klanten vragen ons om hen te helpen bij de uitrol van door ons geleverde software. Dit omvat niet alleen de inzet van technische consultancy maar ook steeds meer strategische en tactische consultancy. In dat kader is het partnership met 360Performance een waardevolle aanvulling op ons huidige innovatieve performance management software aanbod," aldus Don Bakels, CTO bij Adfontes Software.

360Performance biedt Performance Regie aan op het vakgebied van Application Performance Management (APM). Performance regie bestrijkt de gehele applicatie life cycle op het vlak performance. 360Performance en Adfontes Software versterken elkaars expertise en focusgebied waardoor een gezamenlijke service offering aangeboden wordt dat verder reikt dan alleen software verkoop en initiele APM-implementaties. Onze gemeenschappelijke drijfveer is het zo snel mogelijk en op een pragmatische manier resultaat neer te zetten voor de klant met het oog voor kwaliteit. 360Performance en Adfontes Software zijn hartstochtelijk als het om performance gaat.

*

*

*

*