Kerstboomverbranding Heemskerk


woensdag, 30 december 2015

door: webmaster

Op woensdagmiddag 6 januari 2016 worden er op twee locaties kerstbomen verbrand in Heemskerk. Kerstbomen kunnen op 6 januari vanaf 15.00 uur worden ingeleverd op de brandplaatsen. Je ontvangt bij inlevering van een kerstboom een lootje en een mandarijn.

De brandplaatsen zijn het kermisterrein aan de Johannes Poststraat en het stuk groen in plan Broekpolder, beter bekend als de Vlaskamp.

Het vuur wordt om 17.05 uur ontstoken. De resterende brandende hoopjes worden rond 18.30 uur geblust. Vanaf 18.00 uur kun je geen kerstbomen meer inleveren.

Zoals gebruikelijk geeft de brandweer geen snoep maar de overbekende mandarijn. Tevens is er een leuke verloting voor het gezin. Per aangeleverde kerstboom ontvang je een lootje. Kun je zelf niet komen stuur dan een ander met je kerstboom. De prijsjes zijn per brandplaats gelijk, dit dankzij
de medewerking van een aantal middenstanders. De winnende loten staan op een bord vermeld bij de inleverpunten. Zo kun je direct zien of je iets gewonnen hebt.

Aan omwonenden van de brandplaatsen vraagt de brandweer begrip voor de mogelijke overlast van de rook tussen 17.00 en 18.30 uur.