Mijn kwaliteit van leven


Zorgbelang Fryslan vindt het belangrijk dat de zorg om mensen blijft draaien. Juist nu de zorg verandert. Via Mijnkwaliteitvanleven.nl nodigt Zorgbelang Fryslan u uit om uw situatie in beeld te brengen. De anonieme uitkomsten worden onder de aandacht gebracht van uw gemeente. Wat gaat goed?
Wat kan beter? Waar gaat het goed? En waar moet het beter? Deel uw ervaringen en doe mee! Zo helpt u mee om voor de belangen van inwoners in deze provincie op te komen.

De vragenlijst op www.mijnkwaliteitvanleven.nl is voor mensen met een chronische ziekte of beperking, mensen die door het ouder worden beperkingen ervaren en hun mantelzorgers. De vragen zijn gericht op het dagelijkse leven, gezondheid en hoe u uw zorg en omgeving daarbij waardeert. Elk
verhaal telt en hoe meer verhalen, hoe sterker de boodschap. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen. U kunt de vragenlijst voor uzelf invullen, maar het is ook mogelijk om dat voor een ander te doen. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u een persoonlijk overzicht,
Mijn Kwaliteitsmeter, met daarin uw eigen uitkomsten. Hiermee kunt u goed voorbereid in gesprek met familieleden, zorgverleners of de gemeente.

* twitter
* facebook
* linkedin
* googleplus