Woningen Bellingwedde beter zichtbaar door huisnummerpalen


(01-12-2015)

De gemeente Bellingwedde vindt het belangrijk dat haar inwoners vindbaar zijn. Daarom organiseert de gemeente een actie, waarbij inwoners van de gemeente door gezamenlijke inkoop goedkoop een reflecterende huisnummerpaal kunnen verkrijgen.

Woningen in de gemeente Bellingwedde zijn soms lastig te vinden. Vooral als je onbekend bent in de betreffende streek of als je in het donker moet zoeken. In het buitengebied staan woningen vaak verder van de straat. Dan is het geen overbodige luxe dat een extra huisnummering aan de openbare
weg wordt aangebracht. Ook in een tijd waarin we over moderne navigatiesystemen kunnen beschikken blijft een goede visuele orientatie immers onmisbaar. Niet voor niets zijn hulpdiensten een groot voorstander van de plaatsing van reflecterende huisnummerpalen!

Bestellen en ontvangen huisnummerpalen

Geinteresseerde bewoners van de gemeente kunnen tot en met 31 december 2015 een huisnummerpaal met reflecterende huisnummerbordjes bestellen en ontvangen dan een complete huisnummerpaal met tweezijdig gemonteerde reflecterende huisnummerbordjes, een ankerbuisje en een duidelijke
plaatsingsinstructie. In het geval van een gedeelde oprit kunnen tot drie verschillende huisnummers op een en dezelfde paal worden aangebracht. De paal moet wel zelf geplaatst worden.

Vanaf 1 februari tot 1 maart (of desgewenst op zaterdag 19 maart en zaterdag 16 april) is de bestelde paal af te halen op de gemeentewerkplaats, Industrieweg 7 in Vriescheloo.

De prijzen voor de verschillende palen zijn:

* Paal met aan twee zijden een huisnummer:EUR 32,-
* Paal met aan twee zijden twee huisnummers: EUR 50,-
* Paal met aan twee zijden drie huisnummers: EUR 68,-

Als u mee wilt doen, dan kunt u het bedrag van de gewenste paal overmaken op rekeningnummer NL85BNGH0285000829 ten name van Gemeente Bellingwedde onder vermelding van uw naam, adres en gewenst huisnummer of gewenste huisnummers.