Online burgerpanel, doet u mee?


Onlangs is de gemeente Epe gestart met een online burgerpanel. De reden daarvoor is dat de gemeente bij de beleidsvorming en besluitvorming over diverse onderwerpen graag uw mening wil horen. Via het burgerpanel kunt u dat gemakkelijk en snel doen. Doet u mee?

Hoe werkt het (online) burgerpanel?

Het gemeentelijke burgerpanel heet `Epe spreekt'. Als deelnemer krijgt u een paar keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om een korte online vragenlijst in te vullen. De onderwerpen van de vragenlijst zijn wisselend en meedoen kost weinig tijd. U bepaalt zelf waar en wanneer u de
vragenlijst invult. Een onafhankelijk onderzoeksbureau voert de onderzoeken uit en uw antwoorden worden uiteraard anoniem behandeld. Na afloop van ieder onderzoek wordt u geinformeerd over de uitkomsten en resultaten. Zo ziet u ook hoe andere inwoners over hetzelfde onderwerpen denken.

Kan het alleen online?

Nee hoor, wanneer u niet in de gelegenheid bent om de vragen online in te vullen, kunt u deze ook op papier invullen en kosteloos retour sturen. Neemt u in dat geval contact op met Moventem, via telefoonnummer 0575 760 227.

Aanmelden

Alle inwoners in de gemeente Epe boven de 18 jaar, dus ook meerdere personen uit een huishouden, kunnen aan het burgerpanel deelnemen. Deelname is uiteraard gratis en gemakkelijk geregeld via www.epespreekt.nl. Kijkt u daar ook gerust voor meer informatie. Vragen kunt u stellen aan Bianca
Tuenter of Luc Oonk, zij zijn van onderzoeksbureau Moventem, via info@epespreekt.nl of tel. 0575 84 58 27. U kunt uw vragen ook stellen aan het team Communicatie van de gemeente Epe.

Afvalinzameling als eerste onderzoek

Het eerste onderzoek dat we doen, gaat over het gemeentelijke afvalbeleid. We stellen u graag een aantal vragen over de huidige manier van afvalinzameling, zoals die sinds het najaar 2014 uitgevoerd wordt. Meldt u zich ook vooral aan bij het burgerpanel als u hier een mening over heeft.

Wij hechten veel waarde aan uw mening! Alvast hartelijk dank voor uw deelname.

Aanverwante links

* Afvalinzameling: wat vindt u ervan?