Geen papieren afvalkalender meer: gebruik de digitale kalender of app!


Het nieuwe jaar komt er al weer bijna aan. Wilt u weten wanneer uw containers in 2016 aan de weg gezet kunnen worden, raadpleeg dan de digitale afvalkalender op www.circulus-berkel.nl. Of gebruik de speciale app met inzameldata. In de gemeente Epe verschijnt geen papieren afvalkalender meer.

In veel gemeenten is de laatste jaren de knoop doorgehakt om de afvalkalender alleen nog digitaal te verspreiden. Dat zorgt voor kostenbesparing en levert milieuwinst op doordat er minder papier verbruikt wordt. Ook de gemeente Epe is om die reden overgestapt op de digitale afvalkalender.
Overigens zijn er geen wijzigingen in inzamelroutes van komend jaar, dus uw inzameldagen blijven zoals u gewend bent.

Inzameldata altijd bij de hand

De digitale afvalkalender kunt u bewaren als pdf, uitprinten of in uw digitale agenda opnemen. Na het intypen van uw postcode en huisnummer verschijnen op het beeldscherm alle inzameldata die voor uw adres gelden. Het gaat daarbij om de inzameldata van het restafval, GFT, PMD en de inzameling
van glas, papier, klein e-goed en textiel door Stilema. Of gebruik de app met inzameldagen. U vindt de app in de App store en Google play via de zoekterm Afvalvrij. Zo heeft u de inzameldagen altijd bij de hand.

Meer informatie

Wie geen beschikking heeft over PC of smartphone, kan een eenvoudige print met inzameldagen aanvragen bij Circulus-Berkel. Ook met andere vragen over afvalscheiding en de inzameling van het huishoudelijk afval kunt u hier terecht. Bel de Servicelijn van Circulus-Berkel: 0900 9552
(gebruikelijke belkosten).