Inzameling van snoeihout in 2016


Snoeihout is zeer geschikt voor het opwekken van duurzame energie. Daarom wordt in het Land van Cuijk en Boekel schoon snoeihout aan huis ingezameld. Dit gebeurt tussen 22 februari en 18 maart 2016. U dient zich hiervoor wel aan te melden!

Het gaat om snoeihout afkomstig van het onderhoud aan inheemse boom- en struiksoorten in het buitengebied, zoals een houtwal, een houtsingel, een bomenrij langs landbouwgronden of een particuliere tuin.

Aanmelden tot 14 februari 2016

Inwoners van het Land van Cuijk en Boekel die zich de afgelopen jaren hebben aangemeld voor het inzamelen van snoeihout, krijgen een brief met informatie en een aanmeldformulier thuis gestuurd. Wij vragen u echter zoveel mogelijk gebruik te maken van het digitale aanmeldformulier. Deze is te
vinden op www.afvalaanbieden.nl/snoeihout. Het aanmeldformulier dient volledig ingevuld uiterlijk zondag 14 februari 2016 geretourneerd te worden.

Snoeihout aanbieden voor 22 februari 2016

Het snoeihout dient voor 22 februari op een hoop klaar te liggen. Ook mag alleen schoon snoeihout zonder blad worden aangeboden. Coniferen, bladhoudende takken, naaldhout, boomstronken, timmerhout, e.d. worden niet geaccepteerd. Kijkt u voor alle aanbiedvoorwaarden op
www.afvalaanbieden.nl/snoeihout. Het snoeihout moet aan die voorwaarden voldoen. Wanneer het aangeboden snoeihout niet voldoet aan de voorwaarden wordt het snoeihout niet geaccepteerd.