Wijzigingen afvalinzameling rond de jaarwisseling


Wijzigingen afvalinzameling rond de jaarwisseling

Papier- en textielcontainers tijdelijk afgesloten

Rondom de jaarwisseling worden de openbare papier- en textielcontainers afgesloten uit voorzorg voor vandalisme met vuurwerk. Houd uw papier en textiel tijdelijk thuis.

* Papiercontainers gesloten van dinsdag 29 december tot maandag 4 januari.
* Textielcontainers gaan dicht van donderdag 31 december tot maandag 4 januari.

Volle glasbakken

Na de feestdagen zitten de glasbakken snel overvol. Fijn dat de lege wijn- en champagneflessen zo goed worden ingezameld. Want ook voor glas geldt: oud wordt nieuw. Glas kan namelijk eindeloos opnieuw gebruikt worden. Maar zet geen glas naast de glasbak. Dat geeft scherven en overlast. Houd uw
glas wat langer thuis. Samen met de afvalinzamelaar doen wij onze uiterste best om de glasbakken snel te legen.

Andere inzameldagen containers

Zet uw container op de gewijzigde inzameldag voor 7.30 uur aan de straat.

* Op vrijdag 1 januari 2016 (Nieuwjaarsdag) wordt er geen restafval ingezameld in de wijken Frankrijk, Stadsdennen en Hierden. Aconov leegt in deze wijken de grijze container op zaterdag 2 januari 2016.

Wel papierinzameling Hierden en Frankrijk tussen Kerst en Oud & Nieuw

In de wijk Frankrijk en in het binnen- en buitengebied van Hierden wordt het papier tussen Kerst en Oud& Nieuw wel ingezameld. Dit in tegenstelling tot wat er op de afvalkalender staat.

* Het papier wordt woensdag 30 december in Frankrijk ingezameld en donderdag 31 december in het binnen- en buitengebied van Hierden.

Voor overige vragen over afvalinzameling: Aconov, tel. 0800 222 4 111 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur (gratis) of kijk op www.aconov.nl. Overige informatie: Snel Herstel, tel. 411 333 of via snelherstel@harderwijk.nl.

Download de app `Afvalwijzer' of ga naar de (mobiele) website: www.mijnafvalwijzer.nl. U kunt een reminder ontvangen, zodat u nooit meer vergeet uw container aan de weg te zetten.