Hang je wens in de kerstboom


[IMG]

Vrede op aarde, een goede gezondheid, een knuffel voor mijn broertje, wat je wens ook is, je kunt hem nu in de wensboom hangen.

Een wens voor jezelf of een wens voor een ander, iedere gedachte is welkom. Schrijf hem op een kaartje of maak een mooie tekening, doe er een touwtje aan en hang hem in een van de kerstbomen in Simpelveld of Bocholtz.

De wensbomen vind je op de volgende plekken:
- In Bocholtz bij boerderijwinkel Wetzels aan de Heiweg en bij de Rabobank (voormalige hoeve Overhuizen).
- In Simpelveld: bij het gemeentehuis, op het Oranjeplein, het Kloosterplein en het Dr. Poelsplein.

De wensboom is een initiatief van de stichting Kribkeswandelingen. De vijf kribkesroutes in en om de kern van Simpelveld voeren allemaal langs een wensboom. In de kern Bocholtz kom je via de Centrumroute en de Heideroute langs een wensboom. Voor de kerstvakantie hangen de kinderen van de
basisscholen hun wensen in de boom. Tijdens de kerstdagen wordt er in de Heilige Missen gebeden voor de geuite wensen.

De Kribkeswandelingen hebben ook dit jaar weer veel te bieden: prachtige wandelroutes langs meer dan 300 stalletjes, bij de ZLSM is een treinwagon omgetoverd in een krib en het wachthuisje op het perron in een ijsgrot. E r is een levende kerststal op 27 december van 14 tot 17 uur in de
Panneslagerstraat 3.

De officiele opening is op vrijdag 18 december om 18.30 uur op de Scholtissenhof, Heiweg 1 in Bocholtz. Iedereen is welkom, in het bijzonder de kribkesbouwers.