Uitnodiging bewoners Beusichem, Zoelmond en Ravenswaaij


Levend Landschap Beusichem, Zoelmond en Ravenswaaij

De initiatiefgroep Beusichem Leeft, dorpsraad Ravenswaaij en de kerngroep Zoelmond nodigen opnieuw alle bewoners uit om mee te doen en te denken op de tweede bewonersavond op donderdag 7 januari. U bent van harte welkom!

Maandag 23 november was de start van het project Levend Landschap Beusichem, Zoelmond en Ravenswaaij. Onder begeleiding van Stichting Landschapsbeheer Gelderland heeft een grote groep bewoners meer dan 50 wensen en ideeen aangedragen om de dorpen en het buitengebied groener en aantrekkelijker
te maken.

Tijdens de tweede bijeenkomst op donderdag 7 januari worden de aangedragen ideeen gepresenteerd en verder uitgewerkt. Hierbij zoeken we per idee naar lokale trekkers, zodat we de ideeen ook daadwerkelijk tot uitvoering kunnen brengen.

Het resultaat van het project Levend Landschap is een gebiedsplan met door enthousiaste bewoners ingebrachte projectideeen, die de komende jaren uitgevoerd gaan worden.

Donderdag 7 januari 2016, inloop met koffie en thee vanaf 19.45 uur, aanvang 20.00 uur, dorpshuis 't Zoetzand, Zoetzandselaan 1 in Beusichem.

Neem voor meer informatie over het project Levend Landschap contact op met met Susanne Agterbosch van Stichting Landschapsbeheer Gelderland, telefoon 026-3537449 of s.agterbosch@landschapsbeheergelderland.nl.