Connexxion is de nieuwe vervoerder per 13 december 2015


(10-12) Op 13 december aanstaande wijzigt de dienstregeling in de regio Hoeksche Waard / Goeree Overflakkee. Vanaf die datum is Connexxion de nieuwe vervoerder. Op dat moment introduceert Connexxion ook het Regio Abonnement, dat nu al geldig is in de regio Rotterdam en Den Haag. De
abonnementen van Arriva zijn vanaf dan niet meer geldig in de bussen!

Voor reizigers met een Arriva-abonnement, die bij de overgang van Arriva naar Connexxion bij eenzelfde reisgedrag 10% of meer gaan betalen voor hun abonnement, biedt Connexxion een compensatieregeling.

Meer informatie over de dienstregeling, het Regio Abonnement en de compensatieregeling kunt u vinden op de website van Connexxion: www.connexxion.nl/hwgo . Hier vindt u ook een lijst met Servicepunten. Bij deze Servicepunten zijn de gratis lijnfolders met dienstregelingsinformatie verkrijgbaar
en is tevens het Regio Abonnement te koop. U kunt hier ook de gratis folder over het Regio Abonnement halen.

Regio Abonnement

Is te koop bij Servicepunten (zie voor een lijst met Servicepunten op www.connexxion.nl/hwgo) en in de webshop van Connexxion www.connexxion.nl/webshop.

Compensatieregeling

Uitgebreide informatie over de compensatieregeling vindt u op www.connexxion.nl/hwgo-abo

Klantenservice

Bij vragen kunt u contact opnemen de klantenservice van Connexxion via www.connexxion.nl/klantenservice. U kunt ook bellen via 0900 - 266 63 99*. Van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 8.00 tot 19.00 uur.

* (tarief:2,8 ct p/m met een starttik van 9,51 ct + uw gebruikelijke telefoonkosten).

Arriva-abonnement

Heeft u een Arriva-abonnement aangeschaft met een looptijd tot na 12 december 2015? Dan kunt u hiervoor in december restitutie aanvragen via de klantenservice van Arriva. 0800-023 2545 (gratis).

Lees hier meer over dit onderwerp.

Dit is een bericht van Connexxion.