Vacature Medewerker verkeer en vervoer m/v


Vacature Medewerker verkeer en vervoer m/v

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat voor de functie van

Medewerker verkeer en vervoer m/v (schaal 8)

voor 18 uur per week (tijdelijk voor de duur van 1 jaar, verlenging mogelijk)

Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen we met ruim negenduizend inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met 72 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeen.

Algemene tekst over afdeling en functie

De afdeling Ruimte en Groen bestaat uit een tweetal teamonderdelen, te weten Team uitvoering, binnen en buiten en Team VROM. In totaal zijn er 25 medewerkers werkzaam binnen de afdeling.

* Wat zijn je werkzaamheden?
* Deze functie bevat veel verschillende werkzaamheden op het gebied van verkeer en vervoer. Om een beeld te geven staan hieronder diverse werkzaamheden genoemd.
* Opstellen van verkeersbesluiten.
* Geven van verkeerstechnisch advies op ruimtelijke ontwikkelingen.
* Het maken van een schetsontwerp in Auto CAD.
* Het geven van een verkeersadvies en maatregelen organiseren t.b.v. evenementen.
* Herziening bebording.
* Het opstellen van een wegsleepverordening.
* Opstarten van verkeerseducatie projecten.
* Verlenen van ontheffingen (parkeren, RVV).
* Uitzetten van verkeerstellingen.
* Afhandelen aanvragen elektrisch rijden, gehandicaptenparkeerplaatsen.
* Herziening bewegwijzering.
* Aanstellen verkeersbrigadiers, verkeersregelaars.

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante Mbo-opleiding met ervaring op het vakgebied van verkeerskunde, verkeerplanologie en/of civiele techniek en bij voorkeur ervaring met verkeerskundige advisering. Je hebt goede contactuele en communicatieve vaardigheden. In teamverband werken en het behalen van resultaten
vind je belangrijk. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kennis van Auto CAD is zeker een pre. Daarnaast ben je bekend met het toepassen van de richtlijnen van CROW.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Wij bieden gunstige flexibele werktijden, aantrekkelijke personeelsregelingen en ruime mogelijkheden om je kwaliteiten verder te ontwikkelen. Het salaris voor deze boeiende functie is, afhankelijk
van je vaardigheden, opleiding en werkervaring, gewaardeerd in salarisschaal 8 van de CAR-UWO. Het minimumsalaris bij een 36-urige werkweek ligt dan rond de EUR 2.202,00. Het maximum salaris ligt dan rond de EUR 3.184,00 per maand. De vakantie-uitkering is 8% en de eindejaarsuitkering is 6%.

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot uiterlijk 11 januari 2016 via het onderstaande emailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 2016-RG1.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Paul van Boxtel, Afdelingshoofd Ruimte & Groen. Paul is te bereiken via het secretariaat (033) 277 23 24.