Prijs woningbouwkavels Slijkhoef in Biezenmortel tijdelijk verlaagd


huis in steigers

De gemeenteraad heeft op 26 november besloten om voor deze percelen in Biezenmortel tijdelijk af te wijken van het grondprijsbeleid. Tot 1 juli 2016 wordt de prijs verlaagd naar EUR 290/m2 (excl. BTW)

In woningbouwplan "De Slijkhoef" in Biezenmortel biedt de gemeente Haaren al geruime tijd vier kavels te koop aan voor de bouw van vrijesectorwoningen. Het zijn kavels in grootte varierend van 357 m2 tot 753 m2

De vraagprijs voor de kavels was gebaseerd op het gemeentelijke prijsbeleid en bedroeg EUR 335/m2 (excl. BTW). Ondanks een herstel van de woningmarkt in de afgelopen maanden, lijkt deze prijs voor geinteresseerden nog steeds een obstakel.

Na raadpleging van deskundigen in de markt, heeft de gemeenteraad op 26 november besloten om voor deze percelen in Biezenmortel tijdelijk af te wijken van het grondprijsbeleid. Tot 1 juli 2016 wordt de prijs verlaagd tot EUR 290/m2 (excl. BTW)

Heeft u belangstelling? U kunt uw interesse kenbaar maken bij de verkopende makelaar: Van den Hurk Makelaardij, tel. 0411-642828. Ook met vragen over de aangeboden percelen kunt u bij deze makelaar terecht.