De gemeente Eersel waardeert haar mantelzorgers!


Vorige week hebben alle mantelzorgers die bij de gemeente Eersel bekend zijn via de post een bedankkaart met een kleine attentie ontvangen.

De gemeente wil daarmee haar waardering en dankbaarheid uitspreken aan iedereen die zich inzet om voor hun naaste(n) te zorgen. Met het wegvallen van het landelijke mantelzorgcompliment is ook een stukje waardering voor het werk van de mantelzorger weggevallen. Het college van burgemeester en
wethouders en de gemeenteraad van de gemeente Eersel hebben gemeend om hiervoor een vorm van compensatie te bieden, hetgeen heeft geresulteerd in de kaart en de attentie.

Voor het versturen van de kaarten is gebruik gemaakt van het adressenbestand van het Steunpunt Mantelzorg van het GOW Welzijnswerk. Mocht u geen kaart hebben ontvangen en toch als inwoner van de gemeente Eersel mantelzorger zijn dan kunt u dit aan het Steunpunt Mantelzorg kenbaar maken door te
bellen naar (0497) 514746 of via het emailadres: info@gowwelzijnswerk.nl. Dan zorgt het GOW ervoor dat u de kaart en attentie alsnog ontvangt.