Reconstructie provinciale weg N598 de Hut - de Plank


Regelmatig wordt er op verschillende plaatsen in onze omgeving gewerkt aan de weg. Dat is niet altijd even prettig, maar wel nodig om de veiligheid van mens, dier en natuur te waarborgen. De Provincie Limburg is voornemens om de provinciale weg N598 van de Hut naar de Plank te reconstrueren en
is bezig met de voorbereiding van het inpassingsplan. Het provinciaal inpassingsplan beoogt een en ander planologisch te regelen.

De reconstructie bestaat onder andere uit;

* Het aanleggen van twee rotondes; een bij de Hut en een bij Hoogcruts;
* Het maken van een voorsorteerstrook om linksaf te kunnen slaan bij de Brede Hoolstraat;
* Het herinrichten van het kruispunt bij de Reijmerstokkerdorpsstraat;
* Het vervangen en aanleggen van de fietspaden.

Inloopbijeenkomst

Op woensdag 20 januari 2016 organiseert Provincie Limburg een inloopbijeenkomst van 15.00 uur tot 21.00 uur in Hoeve Hoogcruts & D'n Awwe Kooijestal, Hoogcruts 7. Bewoners, ondernemers, belanghebbenden en overige geinteresseerden zijn op deze datum van harte welkom. U kunt de tekeningen inzien
en geinformeerd worden over van de stand van zaken, de planning en de komende activiteiten. U kunt tussen 15.00 uur en 21.00 uur binnenlopen, de koffie staat klaar.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Carlo Gurian van de Provincie Limburg via het telefoonnummer 043 389 99 71.