Cederhof week 52


Diverse activiteiten Cederhof.

Cederhof welzijn

Wij zijn er voor alle inwoners van de Gemeente Kapelle. Jong en oud, kan bij ons terecht.

Sociaal cafe Wemeldinge

Aangepaste vakanties

Op vrijdag 8 januari 2016 begint het programma om 9.30 uur met een voorlichting over het werk van de Zonnebloem. Na deze voorlichting start van 10.30 uur tot 11.30 uur, een `aangepaste vakantiemarkt'. U vindt hier informatie over het aanbod van aangepaste vakanties van De Zonnebloem, het Rode
Kruis en de kerken van Kapelle. Medewerkers van deze organisaties die hierin gespecialiseerd zijn, zullen hierbij aanwezig zijn.

Steunpunt `de Wegwiezer'

Cederhof welzijn heeft tweemaal per week een spreekuur waar jong en oud terecht kan met vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, vrijwilligerswerk en mantelzorg: steunpunt `de Wegwiezer'. Dit is een informatie- en adviespunt voor alle inwoners van de gemeente Kapelle. Bij "de Wegwiezer"
kunt u uw vraag stellen, maar ook hulp krijgen bij bijvoorbeeld het invullen van formulieren, het vinden van de juiste hulp(verlener), mantelzorgondersteuning of vrijwilligerswerk.

Cederhof welzijn is behalve 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag gewoon bereikbaar voor u. Spreekuur `de Wegwiezer' in de Wemel in Wemeldinge is dus gesloten op vrijdag 1 januari 2016.

We wensen iedereen fijne feestdagen!

Hoofdlocatie Cederhof Welzijn Inloopspreekuur "de Wegwiezer"
Cederlaan 9, 4421 BZ Kapelle Dinsdag 10.00 - 12.00 uur:
Tel: 0113-343474 Gebouw de Basis, Bruelisstraat 21, Kapelle
info@cederhof.eu Vrijdag 10.00 - 12.00 uur:
Dorpshuis De Wemel, Dorpsplein 1, Wemeldinge

Meer info: www.cederhof.eu, www.vrijwilligerskapelle.nl of loop binnen bij "de Wegwiezer".