Afvalinzameling gaat in 2016 veranderen. (6)


U heeft hem misschien al ontvangen en anders valt hij een dezer dagen nog in de bus

Vanaf 14 december ontvangt u op uw adres de afvalwijzer en afvalkalender 2016. Bewaar deze informatie goed.

Op de webpagina www.valkenburg.nl/afvalscheiden vindt u actuele informatie en tips over de diverse manieren waarop u uw huishoudelijke afval kwijt kunt.

Alleen inwoners die een aanslag afvalstoffenheffing ontvangen, krijgen de afvalwijzer en kalender in de bus.

Bedrijven zoals kantoren, horeca, hotels, praktijkruimtes, etc. dienen zelf te zorgen voor de afvoer van hun bedrijfsafval.

Heeft u nog geen afvalwijzer ontvangen of bent u gewoon al nieuwsgierig naar de nieuwe data? Kijk dan al eens op de site. Zowel de afvalkalender als de afvalwijzer zijn digitaal te raadplegen, te downloaden en af te drukken. Voor de kalender voert u uw postcode en huisnummer in op de
betreffende pagina.

Voor vragen kunt u contact opnemen met 14043. Wij helpen u graag verder.

Heeft u een nieuwe afvalpas nodig of wenst u een extra container? Deze producten kunnen niet via email worden aangevraagd. U kunt hiervoor contact opnemen met het Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043 of zelf naar het KCC te komen (tijdelijk gehuisvest in recreatiecentrum Polfermolen). In
de loop van 2016 zullen we het aanvragen van deze producten integreren in de website.

In week 51 vallen de op adres gestelde afvalwijzer en afvalkalender 2016 in uw brievenbus. De afvalwijzer en kalender geven u gedetailleerde informatie over de afvalinzameling. Bewaar deze informatie goed en kijk regelmatig op www.valkenburg.nl/afvalscheiden .