Gemeente Maassluis bedankt vrijwilligers


Foto van vrijwilligers die meedoen aan het bingospel

In theater Koningshof vond vrijdag 11 december 2015 het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats. Met het feest bedankte de gemeente Maassluis de vrijwilligers voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar.

Iedereen werd ontvangen door een in smoking geklede gastheer. Hij heette de vrijwilligers op ludieke wijze persoonlijk van harte welkom.

Welkomstwoord

Burgemeester Edo Haan opende de avond met een welkomstwoord waarin hij de vrijwilligers hartelijk bedankte.

Aristakes

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Aristakes. Met zijn pianospel bracht hij een allround repertoire ten gehore en vermaakte het publiek.

Erespeld

Bijzonder was het moment dat Stichting de Rode Mijter Company uit handen van burgemeester Haan de Erespeld der Gemeente ontving. Zij kregen de erespeld voor alle jaren dat zij met veel plezier en enthousiasme de sinterklaasintocht in de gemeente hebben georganiseerd.

Foto van Frank Los die een karikatuurtekening maakt van een vrijwilliger

Karikatuurtekening

Veel vrijwilligers gingen naar huis met een prachtige karikatuurtekening van zichzelf gemaakt door Frank Los. Tijdens het tekenen wist hij zijn publiek te entertainen met een grap, anekdote of mooi gedicht.

Bingospel

Aan het einde van de avond waren de mensen die hadden meegedaan aan het bingospel, goed te herkennen. Bij dit spel waren grappige prijsjes te winnen, van hawaiikettingen tot diademen. En allemaal in de kleur roze.

Zeer grote opkomst

Het vrijwilligersfeest mocht zich verheugen in een zeer grote opkomst. Het was mede daarom een geslaagde avond.