Deel je foto's van Maasgouw!(29-12-2015)


RSS

In Maasgouw zijn veel mooie plekken te vinden om te fotograferen. Denk aan de prachtige natuur, het water en de historische dorpskernen. Iedere kern heeft zijn eigen karakteristieken en prachtige landschappen.

Voor onze nieuwe gemeentelijke website zoeken wij een mooie achtergrondfoto. Maak je als inwoner wel eens foto's in Maasgouw die je graag aan anderen wilt laten zien? En die wij als gemeente mogen gebruiken? Dan nodigen wij je van harte uit om mee te doen aan onze fotowedstrijd. In januari
2016 kiezen we een eerste winnende foto, die als achtergrondfoto op de nieuwe gemeentelijke website gebruikt zal worden. De achtergrondfoto wordt regelmatig gewisseld.

Hoe kan ik meedoen?

Om je foto's te delen, kun je lid worden van gemeente Maasgouw op Flickr. Hiervoor heb je een eigen Flickr-account nodig. Bekijk hier de deelnamevoorwaarden om mee te doen met de fotowedstrijd (pdf, 45 kb).

Wil je graag meedoen, maar geen lid worden van Flickr? Stuur dan je foto's via WeTransfer naar: communicatie@gemeentemaasgouw.nl. De foto's moeten aangeleverd worden als JPG-, JPEG- of PNG-bestand, met een grootte tussen de 2 en 8 MB en minimaal 300 dpi/inch. Team communicatie plaatst je
foto's vervolgens op Flickr.

Vergeet niet om - naast je naam, adres en telefoonnummer - te vermelden wat er op de foto staat en waar de foto in Maasgouw gemaakt is.

Instagram

Als je een Instagram-account hebt, deel dan je foto's met de hashtag #MooiMaasgouw. De mooiste foto's delen we ook via het Instagram-account van de gemeente: @gemeentemaasgouw.

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!