Reiniging en (inspectie)werkzaamheden riolering(11-12-2015)


RSS

In de gemeente Maasgouw voert "Van de Kreeke speciale technieken" de reiniging, inspectie, en reparatie uit aan het gemeentelijk hoofdriool. Om het afvoeren van rioolwater te kunnen waarborgen, wordt een gedeelte van het stelsel gereinigd en geinspecteerd en op diverse locaties gerepareerd. De
rioolinspectie gebeurt met een videocamera en veroorzaakt geen overlast.

Voorafgaand aan de inspectie zal het riool in de straat onder hoge druk met water worden schoongespoten. De voertuigen voor het uitvoeren van deze werkzaamheden staan hierbij korte tijd op dezelfde locatie waardoor het verkeer enige hinder kan ondervinden. Graag vragen wij hiervoor uw begrip.

Om de werkzaamheden goed, snel en veilig uit te kunnen voeren verzoeken wij u geen voertuigen of andere obstakels op of in de nabijheid van de rioolputten te plaatsen.

Planning

Conform planning zal de aannemer bovengenoemde werkzaamheden in week 51 (14 december t/m 18 december) uitvoeren.

Nadere informatie

Indien ook werkzaamheden in uw straat moeten worden uitgevoerd ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan het werk een informatiebrief. In deze brief, welke huis aan huis zal worden bezorgd, vindt u meer informatie over de mogelijke hinder en de oplossingen.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie dan kunt u contact opnemen met Rob Gelissen van het team beheer bereikbaar onder telefoonnummer (0475) 85 25 00.