Onderzoek brandstichting partyboot


Onderzoek brandstichting partyboot

Laatste update:
30-12-2015 | 14:41

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk West

Bergen op Zoom - Afgelopen nacht heeft er in de Theodorushaven een brand gewoed op een partyboot. Vermoedelijk gaat het om brandstichting.

Rond middernacht ziet een voorbijganger rook en vlammen uit de partyboot komen en belt het alarmnummer. De toegesnelde brandweer heeft het vuur met behulp van twee tankautospuiten en een blusboot snel onder controle, maar kan aanzienlijke schade aan het interieur en de buitenkant van de boot
niet voorkomen. De partyboot is in het recente verleden gebruikt voor feesten van motorclub No Surrender. Ook heeft het een bijdrage geleverd tijdens de uitvaart van clublid Brian Dalfour op 24 oktober jl.

Onderzoek

Door de recherche is inmiddels een onderzocht gestart omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. De uitslag hiervan is nog niet bekend. Het gegeven dat de partyboot enkele maanden gebruikt is door motorclub No Surrender wordt meegenomen in het onderzoek.

Getuigen gezocht

Hebt u rond middernacht iets verdachts gezien in of in de omgeving van de Theodorushaven in Bergen op Zoom wat in verband gebracht kan worden met deze brand? Bel dan 0900 8844 en deel uw informatie met de recherche. Wie weet leidt uw tip naar de oplossing van deze zaak.