Afvalinzameling rondom de jaarwisseling


30/12

Afvalinzameling rondom de jaarwisseling

[IMG]

In verband met Nieuwjaarsdag wordt er geen huisvuil opgehaald. Deze vrijdagroute wordt gereden op zaterdag 2 januari (er wordt dan Pmd-afval ingezameld en geen restafval).

De ophaaldienst begint 's morgens al om 6.00 uur met het ophalen van het huisvuil en de route zal anders zijn dan normaal. Zorgt u er dus voor dat u de container op tijd aan straat hebt staan. Vanaf 1 januari 2016 moet u de nieuwe containers gebruiken.

Afvalkalender 2016
De afvalinzameling wordt per 1 januari overgedragen van de firma Ter horst naar de firma Van Gansewinkel.

Dit houdt in dat de routes per 1 januari zijn veranderd. U vindt alle inzameldagen op http://afvalkalender.rova.nl . Ook is de gratis ROVA-app beschikbaar voor uw smartphone. Hiermee kunt u op elk gewenst moment uw persoonlijke afvalkalender en andere informatie raadplegen. Als u vragen heeft,
kunt u contact opnemen met het ROVA Klantcontactcentrum, telefoonnummer (038) 427 37 77 of via e-mail klantenservice@rova.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------