Drogisterij.net neemt i-drogist.nl over

woensdag 30 december 2015 09:16 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Drogisterij.net B.V.

Drogisterij.net heeft concurrent i-drogist.nl overgenomen. Deze overname past binnen de groeiambitie van Drogisterij.net. Tegelijk heeft Drogisterij.net met deze transactie haar marktpositie als online verkoper van drogisterijproducten versterkt.

Drogisterij.net is opgericht in 1999 en behoort tot de eerste generatie webwinkels in Nederland. Al sinds de oprichting is Drogisterij.net marktleider als het gaat om de verkoop van drogisterijproducten op internet. Volgens oprichter Jaap Santifort past deze overname bij de strategie van Drogisterij.net. Naast de eigen groei is Drogisterij.net een aantal initiatieven gestart om de groei te versnellen. Voorbeelden hiervan zijn www.maaltijd-vervanger.nl en de App Slankcoach.

De klanten van i-drogist.nl merken niets van deze overname. Sterker nog, ze kunnen een beter assortiment, betere service en concurrerende prijzen tegemoet zien. De verzending van de producten zal wel via het magazijn van Drogisterij.net gebeuren.

Hoewel verdere overnames niet uit te sluiten zijn, richt Drogisterij.net zich de komende tijd weer op de eigen webwinkels. De klant zal in de toekomst nog beter geholpen worden door gebruik te maken van de nieuwste techniek. De mobiele versie m.drogisterij.net is daar een mooi voorbeeld van.

*

*

*

*