Jan rijdt rond: donderdag 7 januari


In Jan rijdt rond gaat Jan erop uit. Jan haalt op, Jan werkt mee, Jan is nieuwsgierig. Jan speelt in op de actualiteit en doet dat met een twist maar gaat ook op zoek naar verrassende en spraakmakende verhalen in het land. In de derde uitzending van Jan rijdt rond (woensdag 16 december, 19.55
uur, NPO 3) gaat Jan weer op pad.

Jan volgt
Jan ontmoet Sasha. Hij mag achterop de fiets mee naar huis. Haar kinderen zijn alles voor haar. Sasha kan niet stil zitten en heeft naar eigen zeggen misschien een beetje ADHD.

Insectengebak
Wander Alblas is 20 jaar oud en student horeca-ondernemen. Hij experimenteert veel met insecten in zijn baksels. Cakejes met sprinkhanen als topping of bitterballen van meelwormen. Overal gaan insecten doorheen.

Jan is je man
Madou heeft Jan een mailtje gestuurd. Ze heeft zijn hulp nodig. Want Madou gaat trouwen met haar lieve Leo. Ze zijn beiden enorm Amerika fan. Voor een keer leent Jan zijn rode Cadillac uit aan het stel en bezorgt ze de dag van hun leven.

Rapper Sjors
Aflevering drie van rapper Sjors. Als artiest moet je fit zijn, daarom heeft rapper Sjors een sportschool aan huis gemaakt.

Jan rijdt rond, donderdag 7 januari, 19.55 uur, NPO 3.



Programma

* Jan rijdt rond

Meer informatie

* Suzanne Gerritse

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880