Uitslag stemming cao 2016 Saab technologies


Uitslag stemming cao 2016 Saab technologies

Geplaatst op 06 januari 2016

De leden van De Unie hebben ingestemd met het bereikte cao-resultaat. Er was een beargumenteerde tegenstem inzake de collectieve loonsverhoging (mede) in relatie tot de individuele loonsverhoging. De Unie zal omtrent de systematiek komende periode zeker contact opnemen met de werkgever om
hierover nader af te stemmen.

Inmiddels is de werkgever geinformeerd over de uitslag van de stemming. De vervolgstap is dat de cao ondertekend zal worden en dat er invulling gegeven gaat worden aan de gemaakte afspraken.

Met betrekking tot het onderwerp mantelzorg is een onderzoeksvoorstel in voorbereiding. Zodra hierover met de werkgever gecommuniceerd wordt, zal De Unie daarover kort de leden informeren.

Aan het onderwerp duurzame inzetbaarheid zal na het eerste kwartaal een vervolg worden gegeven. Ook over dit onderwerp zal ik te zijner tijd nader informeren.

Naast collectieve belangenbehartiging is de individuele belangenbehartiging een van onze speerpunten. In dat kader verwijs ik graag naar de animatie van De Unie over de individuele belangenbehartiging van De Unie. Je kunt de animatie hier bekijken.

Vragen?

Voor vragen kun je contact op nemen met Sjerp Holterman.



Informatie

Sectoren: Industrie en Handel
Branche: Metaal - Techniek
Geplaatst in: Actueel Nieuws