Getuigen gewapende overval gezocht


Getuigen gewapende overval gezocht

Laatste update:
09-01-2016 | 10:24

Veldhoven - De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een tankstation. De overval vond vrijdag 8 januari in Veldhoven plaats op de Sterrenlaan aan het eind van de middag.

Een onbekende man met een capuchon op kwam vrijdagmiddag rond 17.15 uur een tankstation aan de Veldhovense Sterrenlaan binnen lopen. Hij bedreigde de medewerker met een mes en eiste geld. Vervolgens is de man met zijn buit te voet gevlucht in de richting van de Ambachtslaan.

Signalement

Het gaat om een man van ongeveer 1.65 - 1.70 meter lang, met een normaal postuur, een licht getinte huidskleur en opvallend dikke zwarte wenkbrauwen. Hij droeg een halflange zwarte jas, een wijde blauwe spijkerbroek, sportschoenen, een donkerkleurige muts en een zwarte capuchon. De dader droeg
een bril met vrij grote glazen.

Iets gezien of gehoord?

Heeft u iets gezien of gehoord vrijdagmiddag 8 januari op de Sterrenlaan in Veldhoven of in de directe omgeving dat in relatie gebracht kan worden met deze overval, neem dan contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000.
Ook op onze site kunt u tips kwijt. Ga daarvoor naar politie.nl/melden. Beschikt u eventueel over foto- of beeldmateriaal, deel deze dan via politie.nl/upload.