Imitator President Obama verrast politici en ondernemers

Wereld's beste Obama imitator voor het eerst in Europa

Zondag 10 januari 2016 De beste look-a-like en imitator ter wereld van President Barack Obama heeft vandaag een groep prominente politici en ondernemers uit Nederland en Belgie compleet verrast met een bliksembezoek.

Tijdens de Nieuw Jaar's lunch van Assemblee Sprekersbureau in Hotel La Butte aux Bois in Lanaken, maakte de Amerikaanse imitator REGGIE BROWN tot verbijstering van het gezelschap, onder wie o.a. de voorzitter van de Special Olympics Belgium Piet Steel, uit Nederland Generaal bd Peter van Uhm, Ltn. Generaal Mart de Kruif, oud premier Dries van Agt, Minister van Staat Hans van den Broek en oud-minister en burgemeester van Maastricht, Gerd Leers, zijn opwachting als de 44e president van de Verenigde Staten van Amerika.

Reggie Brown, geboren in Chicago, geeft nu als imitator van President Obama keynotes over de hele wereld en wordt tevens voor tv en films gevraagd. Het is zijn eerste optreden in Europa op uitnodiging van Maurice van der Kant, directeur Assemblee, die hem voor Europa vertegenwoordigen.

De verwarring onder de talloze vooraanstaande gasten was compleet toen de leider van de vrije wereld tijdens de nieuwjaarstoespraak van Leo van der Kant onder zware bewaking plotsklaps het restaurant van La Butte aux Bois binnenstapte.

,,Ik heb veel meegemaakt in mijn leven,'' aldus Leo van der Kant, die in het verleden onder anderen de huidige presidentskandidate Hillary Clinton naar Nederland uitnodigde voor een speech. ,,Maar de verbazing in de zaal was enorm toen deze Barack Obama zijn opwachting maakte. Mijn gasten zijn veel gewend, maar dit sloeg alles. Een verrassend begin van het nieuwe jaar.''

,,Ik heb het beste beroep in de wereld. Ik ben niet de commander-in-chief maar de comedian-in-chief'', knipoogde acteur Brown. Mijn leven kende diepe dalen. Nu is het de tijd om mijn verhaal met de wereld te delen over hoe ik President van Amerika werd. Een verhaal met een lach en een traan.