Schrijf je nu in voor de Einzelgaengeroptocht in Rimburg


De inschrijving voor deelnemers aan de tweede Einzelgaengeroptocht, die op zondag 6 maart plaatsvindt in Rimburg (Landgraaf) is geopend. Er is ook dit jaar ruimte voor 111 deelnemers.

"We realiseren ons dat we deelnemers wat aandoen door bij de inschrijving al naar een thema te vragen," vertelt vastelaoves-redacteur Tom Doesborg. "Maar in de reglementen is nergens terug te vinden dat het opgegeven thema ook het daadwerkelijke thema moet zijn."

De L11 Alaaf-redactie drukt geinteresseerden op het hart zich tijdig in te schrijven. De verwachting is dat het maximum aantal deelnemers snel wordt bereikt. Doesborg hierover: "Ik had niet verwacht dat ik dit ooit nog eens zou zeggen, maar vol is vol."

De Einzelgaengeroptocht is een optocht voor einzelgaenger, eenlinge en faatse uit heel Limburg die jaarlijks met halfvasten plaatsvindt in een klein, Limburgs dorpje.

De L11 Alaaf-redactie koos dit jaar opnieuw voor De Wespelle uit Brokkelze (Rimburg) als organiserende vereniging, om het relatief nieuwe concept op die manier wat steviger neer te kunnen zetten. In 2017 vindt de Einzelgaengeroptocht plaats in Mechelen (gemeente Gulpen-Wittem).

L1 heeft een speciale vastelaoves-website: L11Alaaf.nl. L11 Alaaf heeft een gratis app en is ook te vinden op Facebook en Twitter. Uitzendingen zijn terug te bekijken en te beluisteren via L1.nl.

INSCHRIJVEN KAN HIER >>