`Jouw idee, samen uitvoeren': Nieuw lid adviescommissie benoemd


Het college heeft een nieuw lid benoemd voor de adviescommissie `Jouw idee, samen uitvoeren'. Tot eind november 2015 konden inwoners van onze gemeente zich hiervoor aanmelden. Op de oproep kwamen negen aanmeldingen binnen.

Stimuleren en ondersteunen

De commissie gaat de plannen beoordelen die inwoners nog tot en met 1 februari 2016 kunnen indienen. De gemeente heeft in totaal EUR 40.000 beschikbaar gesteld voor plannen die bijdragen aan een prettige leefomgeving. Het doel is om plannen van inwoners, die hieraan bijdragen, te stimuleren en
ondersteunen, zodat ze door inwoners zelf uitgevoerd worden.

Samenstelling

Het college heeft Erik Meijerink uit Rolde benoemd als nieuw lid van de adviescommissie. Bij de benoeming van het nieuwe lid is gekeken naar de samenstelling van de adviescommissie. De commissie bestaat nu uit vijf leden:

* Juliette Verkaaik
* Roelie vis
* Toltsje Scheringa
* Raph bode
* Erik Meijerink

`Jouw idee, samen uitvoeren!'

Heb jij een goed plan? Stuur deze dan in. Er zijn veel initiatieven denkbaar. In 2014 is een eerste, succesvolle pilot uitgevoerd. Kijk voor de initiatieven uit 2014 en de `spelregels' ook even op onze website. Het indienen van plannen kan nog tot 1 februari 2016!