Maak een nieuwe financiele start, kom 16 januari naar Stervoorde


Gepubliceerd op: 11 januari 2016

Mensen die betalingsachterstanden dreigen op te lopen, al achter lopen met betalen of zelfs al een forse schuld hebben, zien vaak door de bomen het bos niet meer. Om weer grip te krijgen op de financiele situatie is de eerste stap meestal het op orde brengen van de administratie.

Mappen

Wie hierbij hulp kan gebruiken, kan zaterdag 16 januari zonder afspraak binnenlopen in wijkcentrum Stervoorde aan de Dr H.J. van Mooklaan 1. Vrijwilligers en medewerkers van de Formulierenhulp van Welzijn Rijswijk, Schuldhulpverlening van de gemeente, STEK, Humanitas, het Sociaal Wijkteam,
Lucro Accountancy en de Rabobank zijn aanwezig om te helpen bij het uitzoeken en in mappen stoppen van brieven, afschriften, bonnen en paperassen. De gevulde map krijgen bezoekers mee naar huis, evenals een handige budgetagenda en nuttige tips over hoe grip op de administratie te houden.

Problemen oplossen

Rijswijkers die dat wensen of nodig hebben kunnen tijdens deze dag een afspraak maken met vrijwilligers of organisaties die kunnen helpen bij het oplossen van schulden of andere problemen.
Dus heeft u hulp nodig bij het op orde brengen van uw administratie? Pak al uw bonnetjes, bankafschriften, rekeningen, brieven van instanties en ongeopende post bij elkaar en kom langs.

Wanneer: zaterdag 16 januari, van 10.00 tot 16.00 uur
Waar: Wijkcentrum Stervoorde, Dr H.J. van Mooklaan 1, Rijswijk

Vrijwilliger worden?

Wilt u zelf als vrijwilliger anderen helpen bij het op orde brengen of houden van hun financien en administratie? Kom dan zaterdag eens een kijkje nemen en kennismaken met (andere) vrijwilligers. Zij vertellen u graag hoe u met uw inzet een grote bijdrage kunt leveren aan het welzijn van
anderen. Schikt het u zaterdag niet, maar heeft u toch belangstelling? Neem dan contact op met het Vrijwilligerscentrum van Welzijn Rijswijk op telefoonnummer 070-7579242 of via info@vrijwilligerscentrum.nl onder vermelding van de Grip op je administratie-dag.

* Deel Maak een nieuwe financiele start, kom 16 januari naar Stervoorde op Facebook
* Twitter