Bewoners gevraagd mee te denken over bereikbaarheid 20 januari brain..


Bewoners gevraagd mee te denken over bereikbaarheid 20 januari brainstormavond Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne

De Verkeersonderneming vraagt bewoners van Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne om op woensdagavond 20 januari mee te denken over bereikbaarheid en mobiliteit. Doel van deze avond is om ideeen te verzamelen voor `de auto in de spits'.

Ontbrekende busverbindingen, mogelijkheden voor vervoer over water, stimuleren van flexwerken, promotie van fietsen; alle alternatieven voor de auto in de spits zijn welkom. De avond wordt georganiseerd in het Wapen van Marion in Oostvoorne. Bewoners zijn vanaf 18 uur welkom.



Programma

Wethouder Pamela Blok, o.a. Verkeer en Vervoer, van gemeente Westvoorne opent de avond.

Directeur van De Verkeersonderneming, Aernout van der Bend, zet op deze avond het thema bereikbaarheid neer. Architecte Stephanie Akkaoui Hughes presenteert vervolgens een andere visie op mobiliteit en bereikbaarheid. Gastheer is gebiedsregisseur Cees Vingerling. Naast de ideeen voor
alternatieven zoekt De Verkeersonderneming ook naar de informatiebehoefte. Van welke verkeersinformatie maakt u gebruik voordat u op weg gaat naar het werk? Hoe wilt u geinformeerd worden over bijv. incidenten? Samen met BEREIK! zoekt De Verkeersonderneming naar mogelijkheden om de
informatievoorziening richting de weggebruiker verder te verbeteren.

Aanmelden voor deze avond kan via: monique.monster@verkeersonderneming.nl.



Bewonersavonden

Deze bewonersavond maakt deel uit van drie avonden. Op 29 oktober jl. werden inwoners van Nissewaard gevraagd mee te denken. In februari a.s. volgt een avond in Middelharnis.



De Verkeersonderneming

In De Verkeersonderneming werken het ministerie van Infrastructuur & Milieu/Rijkswaterstaat, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam samen aan het verbeteren van de bereikbaarheid in de Rotterdamse regio.