Asfaltwerkzaamheden dijk Spaarndam-West starten op ma. 18 januari


15/01/16 13:34

Asfaltwerkzaamheden dijk Spaarndam-West starten op ma. 18 januari

In opdracht van Gemeente Haarlem gaat Heijmans b.v. vanaf maandag 18 januari a.s. starten met asfalteringswerkzaamheden aan de dijk in Spaarndam-West.

De werkzaamheden zullen zeven weken duren en hebben ook consequenties voor de inwoners van Spaarndam-Oost. De aanrijroute voor mensen die normaal gesproken over de dijk komen, zijn de alternatieven nu via afslag IJmuiden( langs het Noordzeekanaal) of via Penningsveer.

DONDERDAG 14 JANUARI is er een informatiebijeenkomst georganiseerd geweest door Heijmans in het Dorpscentrum van Spaarndam.

Tijdens deze bijeenkomst zijn er veel vragen gesteld over de werkzaamheden. Bijvoorbeeld over de bereikbaarheid van uw woning, hinder en andere uitvoeringstechnische of praktische vragen.

De gebruikelijke communicatie gaat via Gemeente Haarlem en de opdrachtnemer.

Gemeente Haarlemmerliede c.a. en Haarlem zullen er aan werken om de overlast zo min mogelijk te houden voor de omgeving.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------