Man werkt overvaller de deur uit. Politie zoekt getuigen


Man werkt overvaller de deur uit. Politie zoekt getuigen

Laatste update:
19-01-2016 | 14:44

Rotterdeam - Een 54-jarige bewoner van de Aarnoudstraat in Rotterdam heeft in z'n eentje twee overvallers de deur uitgewerkt.

Op 11 januari werd rond 22.30 uur bij de man aangebeld. Van de twee mannen die voor de deur stonden, leidde een van hen het slachtoffer af en sloeg hem meteen in het gezicht. Het bewoner werd direct daar nog een keer op zijn hoofd geslagen, nu met een zwaar voorwerp en hij werd zijn huis
ingeduwd. Het slachtoffer wist het tweetal toch zijn huis uit te werken, waarna de mannen wegrenden, ieder een verschillende kant op. Het slachtoffer kreeg een tand door zijn lip en liep een behoorlijke hoofdwond op en moest naar het ziekenhuis.
Dader 1 is een man met een lichtgetinte huidskleur van ongeveer 30 jaar oud. Hij was rond de 1.80 m lang was gekleed in een donkere jas en een zwarte wollen muts. Van dader 2 is alleen bekend dat hij donker gekleed was.

Politie zoekt getuigen
De politie zoekt getuigen. Wie de iets van de overvalpoging heeft gezien, wordt gevraagd met de politie te bellen. De overvalpoging vond plaats in een woning die gelegen is in het deel tussen de Marjoleinstraat en de Minkestraat in. Andere informatie die leidt naar de daders, is
vanzelfsprekend ook welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar het Regionale Overvallen Team van de politie in Rotterdam. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.