Banken en curatoren vergevorderd met verkoop Brantano N.V. en Scapino

PERSBERICHT

Maastricht-Airport, Nederland,

19 januari 2016

Banken en curatoren vergevorderd met verkoop Brantano N.V. en Scapino

In reactie op berichten in de pers bevestigen de curatoren dat de financierende banken en curatoren van het failliete Macintosh Retail Group N.V. in een vergevorderd stadium van onderhandeling zijn over de verkoop van Brantano N.V. en apart over de verkoop van de activa van Scapino B.V.

De onderhandelingen over Brantano N.V. omvatten de verkoop van de aandelen in de Belgische en Luxemburgse Brantano vennootschappen en daarmee van al haar winkels en overige activiteiten.

De onderhandelingen over Scapino omvatten het leeuwedel van de Scapino winkels, personeel en activa.

Hoewel de besprekingen met zowel de kopers van Brantano als de kopers van Scapino in een vergevorderd stadium zijn, is er nog geen overeenstemming tussen banken, de curatoren van Macintosh en de kopers. Deze overeenstemming wordt op korte termijn verwacht. Daarnaast zullen de transacties formeel moeten worden goedgekeurd door de rechter-commissaris.

Nadere berichten volgen indien en zodra opportuun.

Voor nadere informatie rondom het faillissement van Macintosh wordt verwezen naar de website www.macintosh.nl onder het tabblad “informatie faillissement”: www.macintosh.nl/informatie_faillissement/contactgegevens_bewindvoerders_curatoren/

Macintosh Retail Group NV

Maastricht-Airport, 19 januari 2016