N23 Westfrisiaweg in 3D


20-01-2016 Het projectbureau N23 Westfrisiaweg informeert nu ook via Facebook waar zij mee bezig is. Daarop is een filmpje te vinden in 3D van de route Hoorn-Enkhuizen.

Informatie op Facebook

U kunt het nieuws over de N23 Westfrisiaweg volgen via de Facebookpagina van het projectbureau onder de naam: N23 Westfrisiaweg. Deze pagina kun u `liken' om de informatie in uw nieuwsoverzicht te zien verschijnen. Zo plaatste zij laatst een filmpje waarop in 3D de route Hoorn-Enkhuizen te
zien is.
[IMG]

Filmpje in 3D

Nieuwsgierig naar het filmpje met de route van de N23 in 3D? Kijk dan op YouTube.

Werkzaamheden Stede Broec

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe N23 Westfrisiaweg. Tussen de Voetakkers en de provincialeweg N506 is bouwbedrijf Heijmans bezig met het aanbrengen van zand om de grond op te hogen en het aanleggen en verplaatsen van kabels en leidingen.

Rotonde Florasingel - Provincialeweg

Ook bij de rotonde Florasingel - provincialeweg zijn de werkzaamheden begonnen. Op deze plek komt een rotonde met extra verkeersstroken en wordt het fietspad verplaatst. Inmiddels is het asfalt voor de verbreding van de rijbanen gedeeltelijk aangelegd. Voor fietsers is de verkeerssituatie
gewijzigd. Fietsers richting Hoorn kunnen vanaf de camping Broekerhaven niet meer over het oude fietspad rijden. Zij moeten een klein stukje omrijden via de dijk.