Gratis cursus Reanimeren en AED in Terneuzen


Het Rode Kruis afdeling Midden en West Zeeuws Vlaanderen biedt een gratis cursus Reanimeren en AED aan. Hoe meer personen er zijn die kunnen reanimeren en een AED kunnen bedienen, des te groter is de overlevingskans.

De cursussen vinden plaats in maart tot en met mei 2016 in het Rode Kruis gebouw aan de Mr. F.J. Haarmanweg 13 in Terneuzen. De cursussen worden gegeven volgens het keurmerk van de Nederlandse Hartstichting. De geslaagden van de cursus Reanimatie en AED ontvangen het officiele certificaat.

Gekwalificeerde instructeurs
Het Rode Kruis afdeling Midden en West Zeeuws Vlaanderen beschikt over gekwalificeerde instructeurs. De afdeling is aangesloten als reanimatiepartner bij de Nederlandse Hartstichting. Begin 2014 was de in Oostburg georganiseerde gratis cursus Reanimeren en AED een groot succes. Er werden 326
certificaten uitgereikt.

Aanmelden
Bent u 16 jaar of ouder? Meld u dan aan voor de gratis cursus via de website www.rkzvl.nl of opleidingen@rkzvl.nl. Aanmelden is mogelijk tot 8 februari 2016. Vermeld uw naam, adres, leeftijd en telefoonnummer erbij.