Cursus `Omgaan met niet aangeboren hersenletsel'


Gepubliceerd op: 21 januari 2016
Zorgt u voor iemand met niet aangeboren hersenletsel, zoals na een beroerte of door een ongeluk? Op 1 maart start Mantelzorg & Meer een cursus "Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel" voor mantelzorgers.

Aanbod voor mantelzorgers die wonen in Amstellanden de Haarlemmermeer

De gevolgen van niet aangeboren hersenletsel zijn vaak heel ingrijpend. Niet alleen voor de getroffene, maar ook voor de partner, familie, vrienden en kennissen.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten en is speciaal voor degenen die helpen bij de dagelijkse zorg van hun dierbare met niet aangeboren hersenletsel.

Onderwerpen zijn onder andere:

* De gevolgen van hersenletsel;
* Waar vind ik steun en goede hulp;
* Handvatten hoe om te gaan met de situatie;
* Kennismaken met de PRET strategie;
* Uitwisselen van ervaringen en kennis.

Locatie en data

1, 8, 15 en 22 maart, 5 april, en op 14 juni een terugkomdag, van 13.00 - 15.00 uur bij Mantelzorg & Meer, Laan van de Helende Meesters 431, Amstelveen.

Informatie of aanmelding

U kunt contact opnemen met Mantelzorg & Meer (020) 333 53 53, e-mail:info@mantelzorgenmeer.nl, of kijk op onze site www.mantelzorgenmeer.nl.

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

* RSS

Nieuws

Cursus `Omgaan met niet aangeboren hersenletsel'

21 januari 2016
Zorgt u voor iemand met niet aangeboren hersenletsel, zoals na een beroerte of door een ongeluk? Op 1 maart start Mantelzorg & Meer een cursus "Omgaan Lees meer

Verhuizen? Geef het door!

21 januari 2016
In de Basis Registratie Personen (BRP) staat van de inwoners van een gemeente onder andere het woonadres vermeld. Bij een verhuizing heeft de bewoner Lees meer

2e nieuwsbrief De Tuinen van Aalsmeer uit

20 januari 2016
Rond 27 januari 2016 is de 2e nieuwsbrief over de Tuinen van Aalsmeer huis aan huis bezorgd in de wijken Dorp, Hornmeer en Stommeer. In de nieuwsbrief Lees meer