Verkiezing ondernemer van het jaar


Verkiezing ondernemer van het jaar

21 januari 2016

Aanmeldingen gevraagd

Bergeijk is ontzettend ondernemend! Kent u een topondernemer, die u graag in de spotlights wilt zetten? Meld hem of haar aan voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar!



Goede ondernemers zijn van enorm belang voor ons gemeente en regio. Denk aan de werkgelegenheid, maatschappelijke betrokken en de bijdrage aan de lokale economie in brede zin. Goed ondernemerschap mag beloond worden! Daarom de trofee voor de Ondernemer van het Jaar.



Vorig jaar werd Fred Das van Dhatec de Ondernemer van het Jaar. Deze ras-ondernemer heeft een uniek bedrijf opgebouwd.



Kent u een ondernemer, die iets bijzonders doet? Meld die persoon dan aan! Dit kan door het formulier in te vullen op www.bergeijk.nl/verkiezingondernemervanhetjaar. Aanmelden kan tot en met zondag 31 januari 2016.



Iedereen kan een ondernemer aanmelden. Een deskundige jury beoordeelt de aanmeldingen op basis van een aantal vastgestelde criteria. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het ondernemerscontact op 8 maart 2016 in Theater De Kattendans.



Meer informatie: Hilde van de Ven, bedrijvencontactfunctionaris, telefoonnummer 0497 - 551 308 of e-mail: h.vandeven@bergeijk.nl