Jan rijdt rond: Wie wint de enige echte Jan rijdt rond fiets


Ontknoping Fietsactie Jan rijdt rond
Afgelopen vrijdag had Jan een fiets verstopt en in de uitzending maakte hij de locatie en de code van het cijferslot bekend. Vanavond zie je wie als eerste aankwam op de locatie en dus de enige echte Jan rijdt rond fiets gewonnen heeft. En als je ook zo'n fiets wil. Kijk deze week weer elke
dag naar Jan rijdt rond, want elke dag geeft Jan een nieuwe hint voor de nieuwe locatie waar Jan aankomende vrijdag 29 januari de volgende fiets verstopt.

Dagelijkse reallifesoap in Jan rijdt rond: Andy & Sharon
De grootste wens van Andy (30) en Sharon (36) is een eigen reallifesoap op televisie. Jan maakt deze droom waar, want dagelijks zie je bij Jan rijdt rond: Andy en Sharon, de reallifesoap.
Andy is een oud ijzer boer en Sharon heeft haar eigen `bling bling' winkeltje `a la Roy Donders. Samen zijn ze dolgelukkig en hebben ze een dochtertje genaamd Chelsey.

Jan volgt: Vrouw bekend moord voor de camera van Jan
Jan is in Almere. Daar treft hij op straat een vrouw helemaal in het paars gekleed. Jan is gefascineerd en volgt haar mee naar huis. Daar blijkt dat deze vrouw een heel groot verhaal te vertellen te vertellen heeft. Ze heeft ooit een moord gepleegd.

Reportage: Jan op zoek naar herten met Wilde Winrik
We hebben een zachte winter, dus de dieren zijn actief. Jan is blij, want nu kan hij er met natuurfreak Winrik op uit om edelherten te spotten! Winrik Weerstra (22 jaar) is een natuurliefhebber pur sang. En met name het wild op de Veluwe. Hij heeft een cameraatje hangen bij de drinkplaats om
de edelherten te kunnen zien. Hij gaat in camouflagepak kijken naar het wild, hoe ze reageren op de warmte. Jan moet over zijn blauw pak ook een camouflagepak aan.

Ook Jan met deelnemer WK Jeugd-dammen Jan van der Star
In Nederland wonen 186 duizend 731 Jannen. De Damwereld is in mineur, het aantal leden van de damclubs loopt al tientallen jaren terug. Onbegrijpelijk volgens Jan van der Star, deelnemer aan het WK jeugd-dammen.

Jan rijdt rond, maandag 25 januari, 19.55 uur, NPO 3

Programma

* Jan rijdt rond

Meer informatie

* Maike Gehlen

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880