Twee gewonden bij verkeersongeval


Twee gewonden bij verkeersongeval

Laatste update:
25-01-2016 | 10:54

Zevenbergen - Twee personen raakten zondagavond 24 januari gewond bij een verkeersongeval. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken.

Het ongeval vond rond 22.45 uur plaats op de Chemieweg. Een 55-jarige bestuurder uit Bergen op Zoom reed met een bestelauto over de Zuidelijke Randweg in der richting van de Chemieweg. Deze bestuurder zag op de Chemieweg vermoedelijk een personenauto over het hoofd en kwam in botsing. De
48-jarige man uit Vlaardingen kwam vanaf de ingang van het industrieterrein over de Zuidelijke Randweg richting de Chemieweg gereden. Door de aanrijding reed de personenauto tegen het derde betrokken voertuig aan.



Gewonden

De twee inzittenden van de personenauto, een 48-jarige man uit Vlaardingen en een 63-jairge man uit Hoogvliet, waar de bestelauto tegen aan reed zaten bekneld. Zij werden door de brandweer uit de auto bevrijd en zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de
bestelauto werd door ambulancemedewerkers onderzocht. Hij hoefde niet naar een ziekenhuis. De bestuurder van het derde voertuig raakte niet gewond. De verkeersongevallenanalisten van de politie deden onderzoek naar de toedracht.