Verouderen met Veerkracht: Innovatieve visies op ouder worden ACA 2016


Verouderen met Veerkracht: Innovatieve visies op ouder worden ACA 2016

7 april 2016 | Bijeenkomst

Het derde ACA congres heeft als thema: Verouderen met Veerkracht: innovatieve visies op ouder worden. Ondanks blootstelling aan risicofactoren blijven sommige ouderen relatief gezond en actief. Wat maakt dat zij in staat zijn bedreigende factoren en gebeurtenissen te weerstaan? Hoe kan inzicht
in fysiologische, psychologische en sociale determinanten van veerkracht helpen in het voorkomen van afhankelijkheid, het bevorderen van gezondheid en maatschappelijk functioneren en het verbeteren van zorg?
In de parallelsessies presenteren ouderenonderzoekers verbonden aan ACA en van andere universiteiten/ instituten hun onderzoek.

Tijdens het congres is er onder meer een informatiemarkt met diverse stands en een postersessie waar ouderenonderzoekers van ACA hun onderzoeksresultaten presenteren aan een breed geinteresseerd lekenpubliek. De onderzoeker met de beste poster krijgt de Codde en van Beresteyn Gerontologieprijs
uitgereikt.

Meer informatie kunt u vinden op www.vumc.nl/aca

Datum 7 april 2016
Tijd 10:00 tot 17:00
Locatie Auditorium, Vrije Universiteit
Wees er snel bij want het aantal plaatsen is gelimiteerd!
Bijzonderheden Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Uw inschrijving wordt van kracht op het moment dat uw betaling ontvangen is.

Inschrijving en online betaling

downloads

* 2016-04-07 ACA congres 07-04-2016 (PDF bestand - 130. kilobytes)