Gemeente Gilze en Rijen: Informatieavond sportzaal en pleinwand Swee..


27 januari 2016
Foto: Jacomijn Dijkers

We houden op dinsdag 2 februari een informatieavond over het ontwerp van sportzaal en pleinwand Burgemeester Sweensplein in Rijen. De avond begint om 19.30 uur in het nieuwe schoolgebouw van De Brakken.

U kunt reageren op het ontwerp en meepraten over de inrichting van de openbare ruimte. Op basis van de reacties en suggesties tijdens deze avond ronden we het ontwerp af om het vervolgens aan college en raad voor te leggen voor besluitvorming.

De nieuwbouw en verbouw van Basisschool De Brakken is sinds kort klaar. Daarmee begint voor de gemeente een volgende fase in het project : realisatie van een nieuwe sportzaal, een pleinwand en herinrichting van de openbare ruimte.

De komende weken ronden we samen met alle betrokNOTkenen het ontwerp van sportzaal en pleinwand af. Dit moet resulteren in een Definitief Ontwerp en een kostenNOTraming. Op 23 februari leggen we dit voor aan het college met het verzoek om aan de gemeenteraad een krediet voor de uitvoering te
vragen. De raadscommissie Samenleving bespreekt deze aanvraag op 9 maart en vervolgens neemt de gemeenteraad op 29 maart een besluit. Vanaf die datum starten we met de sloop en aansluitend beginnen de bouwwerkzaamheden voor de sportzaal en de pleinwand. We willen het hele project dit jaar
afronden.