Jan rijdt rond: woensdag 27 januari


Jan hakt
Een Noors boek over houthakken bestormt de Nederlandse bestsellerslijst. Jan levert twee frisse Hollandse jongens af voor een masterclass bij houthak fanaticus Eduard. Hij is als geen ander in staat om zijn passie voor het houthakken op anderen over te brengen.

Jan is je man
Jan helpt, doet mee, fixed en troost. Kortom: Jan is je man! Vandaag wordt Jan ingeschakeld door Caatje. Zij is namelijk op zoek naar de ideale man voor een dagje. Ze heeft in haar relaties altijd veel aan anderen gegeven en nu is het hoog tijd dat ze even kan genieten van de lusten zonder
zich druk te hoeven maken over de lasten.

Ook Jan
In Nederland wonen 186 duizend 731 Jannen. Jan Lenten uit Amsterdam is er 1 van. Jan is een bekende in het bokswereldje. De vechtsport zit hem namelijk in het bloed. Dat komt omdat hij als kleine jongen al veel op straat zwierf en moest knokken om iets te bereiken.

Jan warmt op
Jan is altijd onderweg en tijd om te eten is er bijna niet. Daarom belt Jan soms spontaan aan bij mensen met de vraag of hij daar zijn maaltijd mag opwarmen. Op die manier is niet alleen de maag weer gevuld, maar is ook zijn honger naar mooie verhalen gestild. Vandaag ontmoet Jan een moeder en
zoon die beiden op het punt staan om naar karate-les te gaan. De moeder is sinds een aantal jaren gescheiden van haar man en is nu op zoek naar een nieuwe relatie. Dat hoeft niet perse een man te zijn, maar ook vrouwen zijn van harte welkom.

Andy & Sharon
De grootste wens van Andy (30) en Sharon (36) is een eigen reallifesoap op televisie. Jan maakt deze droom waar, want nu dagelijks bij Jan rijdt rond: Andy en Sharon, de reallifesoap.

Andy is een oud ijzer boer en Sharon heeft haar eigen `bling bling' winkeltje `a la Roy Donders. Samen zijn ze dolgelukkig en hebben ze een dochtertje genaamd Chelsey. Op een normale werkdag stapt Andy in zijn eigen vrachtwagentje om, in de straten van Nijmegen, op zoek te gaan naar oud ijzer.
Andy vind dit het mooiste wat er is. Een of twee keer per dag gaat hij even naar de winkeltje om een kopje koffie te drinken met zijn Sharon.

Sharon is naast het verkopen van de kleding ook druk bezig met haar kapperszaakje achter in het winkeltje. Daarnaast zijn ze ook bezig met het uitbrengen van een eigen Glossy magazine. Om even bij te komen van alle drukte doordeweeks, sluiten de twee de week altijd af met een nummertje van de
chinees en een bezoekje aan de

Jan rijdt rond, woensdag 27 janauri, 19.55 uur, NPO 3

Programma

* Jan rijdt rond

Meer informatie

* Maike Gehlen

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880